REVIEWS

24 Reviews

ingrid en robert
5

Prima werk geleverd, top!

Goede schilders, gezellig en doorzetters, want het waaide veel en er kwamen veel pluisjes en zand op het schilderwerk aan de voorzijde. Toch is het prima afgemaakt en van goede kwaliteit.

Petra van der Veen
5

Vakwerk

Beetje eng vond ik het een andere schilder vinden omdat de vorige verhuisd is naar het buitenland. Maar het is helemaal goed gekomen! Alles grondig aangepakt. De luiken staan weer te glimmen. En de garagedeuren die mijn vader in 2005 heeft gemaakt zijn ook weer helemaal goed in de verf. Mannen bedankt voor het meedenken en de gezelligheid.

Familie Dirks
5

Volledig woonhuis perfect geschilderd!

Ons huis is volledig door Schildersbedrijf De Kleine geschilderd. Alles is netjes afgewerkt en indien nodig van meerdere lagen verf voorzien. Gewoon een zeer goed eindresultaat tegen een vriendelijke prijs. Wij zijn tevreden met het resultaat! Het ziet er uit als nieuw!

Mark
5

reliable professional work

Reliable work as agreed and in high quality!

Michelle
5

Goede ervaring

We zijn zeer tevreden over het werk van Ton en zijn collega’s! Prettige communicatie en net schilderwerk, ons huis ziet er weer keurig uit! Nogmaals ontzettend bedankt 🙂

Marcel & Daniëlle
5

Vakwerk

Strak werk afgeleverd super tevreden! Gezellige babbel

Tineke en Marien
5

Efficiënt en vakkundig

Harde werkers die voor ons en voor henzelf er een leuke klus van gemaakt hebben. Prima werk afgeleverd. De mannen hebben plezier in het werk en wij zijn blij met het resultaat.

Remon
5

Schilderwerk

De mannen van De Kleine maken duidelijke afspraken, nemen gezelligheid en een leuke babbel mee en leveren vakwerk. Wij zijn blij dat zij bij ons hebben gewerkt!

Monique
5

Buiten schilderwerk

We moesten even in de rij vanwege de drukte. Alles prima gecommuniceerd en eerlijk over de kosten. Bedankt!

Fam. Munstra
5

Aanrader

Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit die de heren van schildersbedrijf De Kleine hebben laten zien. Kamer en deuren gewit/geverfd/schuiven van kasten van voor naar achteren.

Write a Review