REVIEWS

25 Reviews

Carla van Thiel-Rijper
5

Vakwerk

Bedankt Ton allereerst voor het leveren van excellent vakwerk en ten tweede voor de gezellige praatjes tijdens de koffiepauzes. Mijn huis kan er weer tegen. Ik blijf zeker klant van jullie.

ingrid en robert
5

Prima werk geleverd, top!

Goede schilders, gezellig en doorzetters, want t waaide veel en er kwamen veel pluisjes en zand op het schilderwerk aan de voorzijde. Toch is het prima afgemaakt en van goede kwaliteit.

Petra van der Veen
5

Vakwerk

Beetje eng vond ik het een andere schilder vinden omdat de vorige verhuisd is naar het buitenland. Maar het is helemaal goed gekomen! Alles grondig aangepakt. De luiken staan weer te glimmen. En de garagedeuren die mijn vader in 2005 heeft gemaakt zijn ook weer helemaal goed in de verf. Mannen bedankt voor het meedenken en de gezelligheid.

Familie Dirks
5

Volledig woonhuis perfect geschilderd!

Ons huis is volledig door Schildersbedrijf de Kleine geschilderd. Alles is netjes afgewerkt en indien nodig van meerdere lagen verf voorzien. Gewoon een zeer goed eindresultaat tegen een vriendelijke prijs. Wij zijn tevreden met het resultaat! Het ziet er uit als nieuw!

Mark
5

reliable professional work

reliable work as agreed and in high quality

Michelle
5

Goede ervaring

We zijn zeer tevreden over het werk van Ton en zijn collega’s! Prettige communicatie en net schilderwerk, ons huis ziet er weer keurig uit! Nogmaals ontzettend bedankt 🙂

Marcel & Daniëlle
5

Vakwerk

Strak werk afgeleverd super te vreden! Gezellige babbel

Tineke en Marien
5

Efficiënt en vakkundig

Prima werk afgeleverd. De mannen hebben plezier in het werk en wij zijn blij met het resultaat.

Remon
5

Schilderwerk

De mannen van De Kleine maken duidelijke afspraken, nemen gezelligheid en een leuke babbel mee en leveren vakwerk. Wij zijn blij dat zij bij ons hebben gewerkt!

Monique
5

Buiten schilderwerk

We moesten even in de rij vanwege de drukte. Alles prima gecommuniceerd en eerlijk over de kosten. Bedankt!

Write a Review